Формула 1 Арамко Гран При на Англия, Оксфорд

Дати на провеждане:06.07-09.07.2023 / индивидуални туристи,група/

Офертата включва:

  • 3 нощувки със закуска в хотел Premier Inn Banbury Town Centre (Castle Quay) 4* с настаняване в двойна или в единична стая.

  • Билет за Формула 1 - според избраната категория

  • Трансфери от летището до хотела и обратно

  • Рент-а-кар

  • Застраховка при пътуване

Офертата не включва самолетни билети до дестинацията, но ТО "Риъл Адванс" може да го организира по желание на туристите.

Цената зависи от броя туристи. Моля, изпратете запитване, за точна калкулация на офертата.

Детайли по офертата

Настаняване

Premier Inn Banbury Town Centre (Castle Quay) 4* се намира на пет минути пеша от търговския център Castle Quay, музея Banbury и близо до жп гара Banbury. Разположен е на около 20 мин. път с кола или влак до Оксфорд.

Credit photos:https://www.premierinn.com/gb/en/hotels/england/oxfordshire/banbury/banbury-town-centre-castle-quay.html

Best Western Hotel Alba NiceBreakfast at Hotel AlbaHotel Alba Nice Double room
Holiday Inn Oxford 3*

Holiday Inn Oxford е разположен точно до A34, на три мили от центъра на Оксфорд, като същевременно предлага безплатен паркинг засвоите гости. Хотелът е на разстояние една кратка разходка от автобусната линия Pear Tree Park & Ride, о ткоято за 10 минути пътуване се стига до центъра на града. Отпуснете се в елегантна, просторна стая с богат избор от сателитни канали. Децата споделят семейната стая безплатно и се хранят безплатно. На разположение на гостите е безплатен WiFi, работно бюро и климатик.

Билет за Формула 1 Оксфорд, Англия

Обикновен вход: от 165,00 евро - посетителите имат достъп до определени места за сядане и правостоящи около пистата. Посетителите могат да се разхождат и ние ги съветваме да отидат рано, за да намерят най-доброто място.

ПРОГРАМА ПО ДНИ

ДЕН 1 - Оксфорд

В зависимост от вашето пристигане ще стигнете до тренировката навреме или може да закъснеете. Надяваме се, че сте се убедили да вземете кола под наем, за да сте гъвкави и да можете да коригирате графика си, когато идвате.

Практически сесии

Всеки Grand Prix започва с 3 безплатни тренировки, като 2 от тях се провеждат в петък, всяка от 90 минути - един сутрин, а другата- следобед. Последната тренировка е в събота. Шофьори, различни от редовните шофьори, наречени трети шофьори, могат да участват в петъчни тренировки на мястото на редовния пилот. Третите шофьори обикновено са новодошли, които се опитват да натрупат опит и експозиция на подобни събития.

ДЕН 2

След закуска - квалификация на състезателната пистата

Квалификационни сесии

Вторият ден, събота, започва с 3-та тренировка сутринта с продължителност един час. Квалификационната сесия следва следобед и тази сесия се използва за определяне на стартовия ред за деня на състезанието (събота). Квалификационната сесия продължава един час и е разделена на 3 елиминационни фази − Q1, Q2, Q3, с малки интервали между тях.Q1 продължава 18 минути и всички 20 автомобила се състезават на пистата. От тях петте най-бавни коли се елиминират и заемат местата − 16, 17, 18, 19, 20 в решетката. Q2 започва след кратък интервал с 16 коли и продължава 15 минути. Отново петте най - бавни коли се елиминират и те заемат местата − 11, 12, 13, 14, 15 в решетката. И накрая, Q3 започва с 10те оставащи коли и е с продължителност 12 минути и запълва останалите 10 позиции в решетката. Най-бързият пилот заема "полупозишън", позиция на решетката, която се счита за най-добра за започване на игра.

ДЕН 3

След закуска - Време е да видим кой ще участва в състезанието! Това е денят на състезанието.

Основното събитие на Гран При, състезателният ден, се провежда в неделя следобед.

Експертни съвети

Едно от най-добрите и запомнящи се изживявания през целия уикенд е възможността да слезете в бокса веднага след края на състезанието и добрите изживявания през целия уикенд е възможността да слезете в бокса веднага след края на състезанието и да се присъедините към другите фенове за празненствата на подиума. Пистата обикновено се отваря за фенове само минути след края на състезанието, така че ако искате добър изглед към подиума, приближете се до финалната линия, когато краят на състезанието наближи.

ДЕН 4 - След закуска - отпътуване

за дестинацията
Англия


Оксфорд