новини и интересни факти

Блог

Формула 1 Травел - представяне

Туроператор "Риъл Адванс " работи с любители на Формула 1, които нямат време и възможност да организират самостоятелно посещението си на пистите и биха искали да преживеят емоцията от цялото автомобилно състезание, без да се занимават със странични детайли като трансфери, нощувки, храна, билети и др.

               Това, което отличава нашата работа от тази на други туроператори е, че ние осигуряваме придвижване със самолет, тридневно посещение на пистите и цялостна организация по пребиваването в чуждата страна. Благодарение на това нашите клиенти могат да повишат адреналина си като изживеят драматичния сблъсък на най-добрите състезатели на пистите и същевременно да спестят много време и усилия по организацията и пътуването.

            Искаш ли да научиш повече?

Разгледай нашите неустоими предложения ТУК или се свържи с  нас като попълниш ВЪПРОСНИКА.

Кое ни подтикна да разработим продукта "Формула 1 Травел"

Нашата кратка история

Имахме голямо желание да се запознаем с емоцията, която изпитват феновете на Формула 1 и така започнахме да предлагаме билети. Много хора се свързаха с нас, искайки да преживеят върховната емоция на пистите, но в последствие (след часове неуморна работа от наша страна), те се отказваха от покупката. Къде бъркахме? Запитахме се кое е нещото, от което феновете наистина имат нужда? И отговорът не закъсня – само един билет не вършеше работа. Та нали трябва да се мине през нелек организационен процес – самолетни билети,  летищни трансфери, трансфери до пистите, хотели, храна? А защо не и екскурзия за разглеждане на забележителностите на чуждата страна? Колко ще са доволни хората, ако някой свърши вместо тях цялата тази работа! Колко време и пари ще спестят! Досегашният ни опит показваше, че ако в нещо наистина сме добри, то това е организацията.

       Към днешна дата разполагаме с перфектно разработен продукт, предназначен за любители на Формула 1, изцяло насочен към преживяването на пистите. След като се постарахме тази информация да достигне до повече хора, вече се радваме на голям поток от доволни и благодарни клиенти.

     От този момент нататък се отдадохме на това да „ разчитаме“ нуждата и желанията на хората до най- малкия детайл, а те да се отдават единствено на вълнуващото преживяване.

Виж тук нашите предложения за посещение на Формула 1 през 2024 г.

Пътуването – инвестиция в незабравимо преживяване или лош спомен  (краткият път между правилния и лошия избор за посещение на Формула 1)

В нашето обучение ще научиш:

1. Дълбокия смисъл на инвестицията в спомени.

2. 9-те риска при пътуване в чужбина.

3. Как още можеш да избегнеш тези неприятности.

4.  Ще се запознаеш с 4 ключови фактора за това, как да направиш пътуването си за Формула 1 лесно, приятно, удобно и изгодно.

Интересуваш се от подробностите?  Продължи да четеш ТУК.

Полезни съвети и идеи, които ще направят посещението ви на пистата по-безгрижно и комфортно

В продължение на повече от сто години Монца представлява важен момент от календара на Формула 1. Храмът на скоростта ще бъде домакин на 95-ото издание на Гран При на Италия през 2024 г. История, скорост, дързост, адреналин: пистата Брианца продължава да приветства всички феномени на световния автомобилизъм и техните заклети фенове, защото перфектно въплъщава някои от основните ценности на моторния спорт.

Всяка година любителите на скоростните изживявания чакат с огромно нетърпение датите на Формула 1 в Монца, за да се насладят за пореден път на вълнението и тръпката от победата на най-добрите състезатели!

През 2024 г. събитието ще се проведе в периода 30.08-01.09. Туроператор “Риъл Адванс” организира група за посещение на Формула 1 в Монца. За да бъде изживяването ви на пистата неповторимо и запомнящо се, обаче, ние ще ви дадем няколко полезни съвети и трикове.

Организираме група за Формула 1 Унгария 2024

Самолетна екскурзия за големите фенове на Формула 1 -18.07-22.07

Тече усилено записването за организираното групово пътуване за Гран При на Унгария.

Тази година решихме да избегнем големите задръствания и уникално високите цени на всички услуги в периода на прочутото състезание в Будапеща. Избрахме комфотно хотелче, разположено в китното градче Дьондьош /на 40 мин. с кола от Хунгароринг/ и на час от унгарската столица. Придружителите на феновете, които не желаят на посетят състезанието, със сигурност няма да скучаят!

Атракции и забележителности, които си заслужава да посетите в Дьондьош, според нас, като хора, предпочитащи да опознават по-неизвестни и по-традиционни за съответната страна райони.

Мястото е спокойно, с прекрасна природа, приятно за разходки и удобно за достъп до състезателната писта. Заслужава си да го посетите!

Формула 1 Унгария  2024 виж тук оферта за организирано пътуване