формула 1 баку азърбейджан

Формула 1 Катар Еъруейз Азeрбaйджан

Очаквай неочакваното!

Гран при на Азербaйджан не трябва да липсва в календара на феновете!  Завършването на безупречна обиколка на градската писта в Баку е почти невъзможно. Искате ли да видите това на живо?

Резервирайте посещението на Формула 1 Азeрбaйджан още днес!

Период на пътуване: 12.09-17.09.2024 или

Съкратен вариант 13.09 - 17.09.2024 с директен полет София-Баку-София

с

Запитване за Формула 1 Азeрбaйджан E-mail Телефон Съобщение Съгласен съм с политиката за обработване на лични данни.  Изпрати

Формула 1 Гран При в Баку, Азeрбaйджан 2024

Дати на провеждане: 12.09-17.09.2024  ИЛИ

НОВО!!!

Съкратен вариант : 13.09 - 17.09.2024 с директен полет София-Баку-София


оферта за формула 1 баку- азърбейджан

Изберете най-подходящата опция за вас

Без да губите време за организация, получавате:

 • Самолетен билет София- Истанбул-Баку и обратно; пътуване с Турски авиолинии; включен чекиран багаж до 30 кг при раширения вариант; ИЛИ директен полет София-Баку-София с Азeрбaйджански авиолинии - при съкратения вариант;
 • За максимално удобство сме предвидили организирани трансфери от летището до хотела и обратно;
 • Предпочитате да не изпускате събитията на пистата! Затова имате само включена закуска на блок маса към вашите 5 нощувки в двойна стая; 
 • Къде да нощувате, ако не в комфортен или първокласен хотел в централната част на Баку и в близост до пистата?
 • Получавате непрекъсната поддръжка от наш екип преди и по време на пътуването.
 • За вашата сигурност включваме и застраховка Помощ при пътуване в чужбина.
         И сега... Сблъсъкът на пистите! Билет за 4-дневно посещение - включен в цената на туристическия пакет!

 • ДЕЛУКС ПАКЕТ - разширен вариант с 5 нощувки или съкратен вариант с 4 нощувки

  Проследете по най-вълнуващия начин драматичния сблъсък на пистата, заемайки най-атрактивните места на трибуна Absharon!  Хотелите, между които можете да избирате, са първокласни и с отлично разположение.

 • ОПТИМАЛЕН ПАКЕТ - разширен вариант с 5 нощувки или съкратен вариант с 4 нощувки

  Заемете удобно местата си на една от трибуните Bulvar, Sahil или Icheri и почувствайте разтърсващата динамика на пистата! За да бъде изживяването наистина неповторимо, сме избрали комфортни 4-звездни хотели в удобна локация.

 • ОСНОВЕН ПАКЕТ - разширен вариант с 5 нощувки или съкратен вариант с 4 нощувки

  Уикенд билет за Формула 1 в сектора Flairmonia (седящи места) и настаняване в удобен 3-звезден хотел в близост до пистата на Баку. Идеален вариант за хората с по-ограничен бюджет, но гарантиращ отново запомнящо се преживяване!

Поради гъвкавото ценообразуване и бързото изчерпване на билетите за Формула 1 Баку цените се променят ежедневно.
Моля, свържете се с нас за конкретна ЦЕНА на туристическия пакет.

ПРОГРАМА ПО ДНИ

ДЕН 1

Полет от София до Истанбул с турски авиолинии. Прекачване в Истанбул за Баку.

Пристигане в Баку  в късния следобед и настаняване в хотела. Свободно време за релакс и разходка из града.

ДЕН 2

След закуска - практически сесии на пистата Баку Сити. Пистата Baku City Circuit, разположена в Баку, Азербайджан, е третата най-дълга автомобилна писта в календара на Формула 1 с дължина 6,003 километра и построена близо до булевард Баку.

ДЕН 3

След закуска - квалификация на пистата Баку Сити.  Свободна програма.

ДЕН 4

Това е дългоочакваният ден на състезанието! Очаквай неочакваното!

ДЕН 5

Ден за разходка из Баку и разглеждане на забележителностите му.  По желание на туристите можем да организираме обиколка с екскурзовод на града и близките до Баку забележителности.

ДЕН 6

След закуска е време е да кажем "Довиждане" на красивия Баку.

Започва вашето пътуване до дома.

за дестинацията - НАКРАТКО за азърбейджан и баку

Азeрбaйджан и неговата космополитна столица Баку

Ограничена от Каспийско море и Кавказките планини, бившата съветска република Азербайджан е известна като Земята на огъня, по отношение на своите древни жители, почитащи огъня.Исторически част от Великия път на коприната, тя е страна с богато наследство и несравнима култура, която се гордее с множество природни, архитектурни, археологически и исторически паметници.Посетителите могат да очакват с нетърпение да проучат разнообразни атракции, включително град Баку, космополитната столица на страната; очарователния град Секи, представящ богато украсения дворец на Xan Sarayi, и резерватът за петроглифи Кобустан, включен в списъка на ЮНЕСКО, който защитава хиляди каменни гравюри, датиращи от преди 12 000 години.

БАКУ

Разположен на брега на Каспийско море, Баку, столицата на Азербайджан, е най-големият град в Кавказ. Красива смесица от старо и ново, Баку е архитектурно завладяващ град, където вдъхващи страхопочитание небостъргачи от стъкло и стомана се издигат над сгради от съветската епоха и калдъръмения Стар град, включен в списъка на ЮНЕСКО, който датира от 12 век.Посетителите на Баку могат да се насладят на древните и съвременни изкушения на града, разхождайки се по озеленения булевард Баку, една от най-дългите алеи в Европа, посещавайки многото музеи или вечеряйки в луксозните ресторанти на покрива, всички предлагащи невероятна гледка към Баку през нощта.Силно се препоръчва и пътуване до близката Огнена планина, на чийто връь непрекъснато пламти огън от природен газ.