Фестивален туризъм

Туроператор “Риъл адванс” работи с хорове, музикални формациии и оркестри, които се затрудняват с организирането на голям брой хора в кратки срокове и в синхрон с изискванията на фирмата-организатор, а биха искали да представят творчеството си на голямата европейска сцена и да спечелят популярност сред широката международна публика и музикална общност.

Това, което отличава нашата услуга от останалите организатори на такъв род събития, е 15-годишният ни професионален опит и отличното познаване на спецификата при подготовката на ивенти.

Благодарение на това нашите клиенти ще се промотират, без да губят време в комуникация и координация с организатора и ще се отдадат на емоцията от уникалното преживяване.

международни фестивали за хорове и оркестри

КАЛЕНДАР 2024

Международни хорови и оркестрови фестивали и конкурси в красиви дестинации на Европа - незабравими музикални събития

Желаете да вземете участие в някое от събитията, включени в календарния план за 2024 г.?
Ние от "Риъл Адванс" с радост ще организираме пътуването на вашия хор или оркестър бързо, качествено и до най-малките подробности.

13-ти Международен музикален фестивал за хорове и оркестри във Венеция и Йезоло

10.04 - 14.04.2024

Венеция - градът на каналите и гондолите, неподправена романтика и неотразима фестивална атмосфера.

към програмата

Музикален фестивал Коста Барселона

10-ти Международен музикален фестивал в Calella, Costa Barcelona, Испания

01.05-05.05.2024

Брегът на Барселона - запомняща се фестивална атмосфера, съчетана с красивите пейзажи на Калейа и лазурното море.

към програмата

8-ми Международен музикален фестивал за хорове и оркестри в Будапеща, Унгария

26.06-30.06.2024

Будапеща - градът с най-добрата позиция в Европа, градът край синия Дунав, който впечатлява и очарова всеки посетител.

към програмата

14-ти Международен музикален фестивал за хорове и оркестри в Тоскана, Италия

17.07 - 21.07.2024

Тоскана - най-популярният ваканционен регион в Италия е известен със своята жизнерадост, кулинарни изкушения и богата култура. Концертите на музикалния фестивал в Тоскана се организират в елегантната атмосфера на СПА центъра на Монтекатини и базиликата Санта Мария Асунта.

към програмата

14-ти Международен музикален фестивал за хорове и оркестри в Прага, Чехия

28.08. - 01.09.2024

Изживейте Златния град на Вълтава с неговия усет и многобройни забележителност. Ще обогатите преживяването си не само с чудесното си музикално изпълнение, но и с магическата атмосфера, която цари по време на Пражкия музикален фестивал.

към програмата

17-ти Международен фестивал за хорове и оркестри на езерото Гарда в Италия

17.10. - 21.10.2024

Полюбувайте се на приказната феерия от естествена яркост и цветове, което прави езерото Гарда уникална дестинация за почивка през всички сезони. Този великолепен фон дава възможност на любителските хорове и оркестри да преживеят едно незабравимо музикално събитие.

към програмата

12-ти Международен фестивал за хорове и оркестри Бадения Адвент Мюзик в Баден-Баден (Германия)

05.12. - 08.12.2024

Очарователният спа-град в сърцето на Шварцвалд пленява посетителите си с уникални планински пейзажи, минерални извори, пищна архитектура. Подарете си празнично коледно настроение във фестивално приказна обстановка !

към програмата

АКТУАЛЕН КАЛЕНДАР 2024 г.

We are singing & Международни конкурси по хорово пеене Victoria

Vienna

Mеждународен хоров фестивал

We are singing Vienna 27.04-29.04.2024 Австрия

Виена и музиката са неразривно свързани. Тук са живели повече известни композитори, отколкото във всеки друг град. Фестивалът We Are Singing Vienna е уникално място за изпълнители, които споделят своята страст към пеенето. Te ще имат възможността да пеят в църквата Свети Петър и на рецитала на ЕрбарХол, да се забавляват и да разгледат прекрасна Виена.

Пакет 195 ЕВРО на човек за участие и настаняване в хотел 3* / 230 евро за хотел 4*/. Транспортът се организира и заплаща допълнително в зависимост от предпочитанията на хора.

Брошура на събитието във Виена с пълна информация - свалете от тук

Ако искате да представите творчеството си и да изживеете незабравими емоции в  един от най-любимите градове на Европа, свържете се с нас!

Mеждународен хоров фестивал

We are singing Cracow 10.05-12.05.2024 Полша

We Are Singing Краков е музикално събитие без състезателен характер, което предлага на участващите хорове и вокални групи възможността да изнесат два концерта и да прекарат три дни в красив град. СВОБОДЕН РЕПЕРТОАР.

Пакет 189 ЕВРО на човекза участие плюс настаняване в хотел 3*. Транспортът се организира и заплаща допълнително в зависимост от предпочитанията на хора.

Брошура на събитието в Краков на български език с пълна информация - свалете от тук .

Желаете да представите музикалната си формация пред европейските ценители на това изкуство? Свържете се с нас, за да ви помогнем с осъществяването на това желание!

Междунар. конкурс по хорово пеене

Victoria Adriatica Opatija 4.06 -6.06.2024 Хърватска

Конкурсът е с награден фонд.

Пакет 182 ЕВРО на човек за настаняване с вкл. закуска и вечеря в 3* хотел в красивия курортен град Опатия, вход до уъркшопове, състезания и концерти по време на събитието.

*Не включва такса участие.

Транспортът се организира и запла-ща допълнително в зависимост от предпочитанията на хора.

Брошура от официалния организатор на международния конкурс по хорово пеене в Опатия-свалете от тук.

Свържете се с туроператор "Риъл Адванс " - оторизиран агент на главния организатор- за подробности и организация. Изпратете мейл с вашето запитване и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Международен хоров фестивал

We are singing Rome 05.07-07.07.2024 Италия

We Are Singing Рим е музикално събитие без състезателен характер, което предлага на участващите хорове и вокални групи възможността да изнесат два концерта и да прекарат три дни в световноизвестния Рим.

Информация за международния хоров фестивал в Рим свалете от тук.

Пакет 214 ЕВРО на човек за настаняване в хотел 3 с вкл. закуска и участие във фестивала.

Транспортът се организира и запла-ща допълнително в зависимост от предпочитанията на хора.

Свържете се с туроператор "Риъл Адванс " - оторизиран агент на главния организатор- за подробности и организация. Изпратете вашето запитване и ние ще ви отговорим в най-кратки срокове.

Междунар.конкурс по хорово пеене

Victoria Cracow 17.07-19.07.2024, Полша

Брошура от официалния организатор на международния конкурс по хорово пеене Виктория в Краков- свалете от тук. Конкурсът е с награден фонд и включва общо пеене, обмяна на опит, оценка на журито и гала концерт.

Пакет 160 ЕВРО на човек за настаняване с вкл. закуска , вход до уъркшопове, състезания и концерти по време на събитието.

*Не включва такса участие.

Транспортът се организира и запла-ща допълнително в зависимост от предпочитанията на хора.

Изпратете мейл с вашето запитване и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Международен хоров фестивал

We are singing Belgrade 04.10-06.10.2024 Сърбия

Събитие с несъстезателен музикален характер за всички видове хорове - от църковни до вокални групи, включващ много концерти и общо пеене. Брошура за международния хоров фестивал в Белград свалете от тук.

Пакет от 164 евро на човекза участие, две нощувки и закуски в хотел 3* / 172 евро за хотел 4*/, гала вечеря.

Освен срещата с други музикални творци и съвместния хоров концерт, ще разгледате Белград - град, предлагащ богата комбинация от култура, архитектура, природно съчетание на ориенталска страст и европейски финес.

Желаете да представите творчеството си и да се изявете на белградската сцена? Ние от "Риъл адванс" ще организираме пътуването ви по-най-добрия начин

Изпратете мейл с вашето запитване и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Международен хоров фестивал

We are singing Ljubljana 20-22.10.2024, Словения

Международният хоров фестивал в китната столица на Словения е с несъстезателен характер и е отворен за всички видове хорове. Всяка година през октомври това събитие радва публиката, предлагайки й богата програма на хорови изпълнения от цял свят.

Пакет 168 ЕВРО на човекза участие плюс настаняване. Транспортът се организира и заплаща допълнително в зависимост от предпочитанията на хора.

Брошура за фестивала с подробна информация свалете от тук.

Любляна е спокоен и приветлив град със зашеметяващи стари архитектури, красив център, уютни площади, мостчета над река Любляница със замък на хълма. Великолепните есенни цветове изобилстват и времето все още е добро за туризъм, разходки и всичко друго, което искате да правите.

Искате да съчетаете изява в запомнящо се културно събитие с разходка из най-зелената столица на Европа.? Музикалният фестивал в Любляна е идеален повод за това!

Свържете се с нас, за да реализираме вапето мечтано пътуване!

Междунар.конкурс по хорово пеене

Victoria Ljubljana 6.12-8.12.2024, Словения

Брошура от официалния организатор на международния конкурс по хорово пеене Виктория Любляна- свалете от тук. Конкурсът има състезателен характер и награден фонд. Хоровете участват в общо пеене и обменят опит. Заключителната част е гала концерт.

Пакет от 168 ЕВРО на човек в хотел 2* /199 евро за хотел 3*/,  за настаняване с вкл. закуска , вход до уъркшопове, състезания и концерти по време на събитието.

*Не включва такса участие.

Транспортът се организира и запла-ща допълнително в зависимост от предпочитанията на хора.

Свържете се с нас, за да организираме перфектно вашето пътуване и участие в този хоров конкурс.

форма за запитване

Свържете се с нас, за да подготвим перфектно вашето пътуване, а за вас да остане само приятната емоция от неповторимото изживяване на европейските музикални сцени!

Име на събитие Наименование на музикалната формация Брой участници Име и фамилия на запитващия E-mail Телефон Текст на запитването Изпрати