управление в туризма

Мениджмънт на ваканционни комплекси


"Риъл Адванс" ООД е специализиран в управлението на апартаментни комплекси по Черноморието. През всички години на упорит труд и постоянство сме спечелили доверието на редица бизнесмени, инвеститори и собственици. Управляваме успешно големи комплекси, като непрестанно увеличаване нивото на обслужване, удобствата в апартаментите, повишаваме комфорта на гостите и предаваме допълнителна стойност на всички предлагани от нас услуги.

УПРАВЛЕНИЕ В ТУРИЗМА

Риъл Адванс Мениджмънт


"Риъл Адванс" ООД извършва дейности, свързани с управлението на различни туристически обекти /големи апарт-комплекси, група апартаменти на едно място или отделни градски имоти/ под бранда Риъл Адванс Мениджмънт.

Ползи от работата с нас

Доверявайки ни се изцяло, нашите дългосрочни партньори и инвеститори са сигурни, че:

Първо

Имотите им се наблюдават и поддържат ежедневно. Техническите неизправности и проблеми се отстраняват своевременно.

Второ

Получават максимална доходност от имота си, а стойността му се запазва , дори се увеличава.

Трето

Спокойствие, че всички техни гости ще бъдат отлично обслужени и доволни.

портфолио

ВОДЕЩИ НАШИ ПРОЕКТИ И ПАРТНЬОРИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО

Апарт-комплекс

Апартаменти "Аполон", к-с Аполон - Равда

Апартаментен комплекс с девет сгради, басейни, детски площадки, тенис корт, зони за отдих, паркинги. Предпочитан от семейства с деца.

www.apollonapartments.com

Апарт-комплекс

"Посейдон", кв. Аурелия, Несебър

Най-новият и престижен апарт- комплекс в района на Несебър, пленяващ с уникален ландшафтен дизайн и луксозни апартаменти.

Апарт-комплекс

"Естебан", кв. Аурелия, Несебър

Комплекс в средиземноморски стил в близост до морския бряг. Пленява с пищните си градините , създаващи чувство на хармония и спокойствие.

Апарт-комплекс

"Гардения Палас", Поморие

Луксозни апартаменти на първа линия с уникални гледки към морето и Поморийското езеро.
Предпочитан от семейства с деца.

www.gardenia-bg.com

Нашата работа


Какво правим ние?

След подписване на договор за управление ние приемаме имота с подробно изготвен приемо-предавателен протокол. Установявайки в детайли състоянието на общите части и апартаментите, изготвяме план и бюджет за възможностите за по-добро функциониране, дообзавеждане и дооборудване /при необходимост/.
Събираме оферти от достатъчно голям брой подизпълнители за поддръжка на инфраструктурата на комплексите, на басейните, на зелените площи, асансьорите и други и след щателен анализ сключваме договори с тези, които предлагат най-добро съотношение между цена и качество на предоставяната услуга.
Изготвяме цялата нужна документация според всички законови изисквания и норми за правомерното функциониране на обекта.
Паралелно с подготовката на комплексите вземаме решение за необходимостта от персонал - като умения, квалификация и позиции. Протича и наборът на сезонен и целогодишен персонал. След провеждане на интервютата осигуряваме оборудвано работно място, облекло, пълно и подробно обучение за цялостния работен процес, според завишените критерии за работа на екипа на "Риъл Адванс" ООД., в т.ч. изготвяне на подробни длъжностни характеристики, схеми на работа, технология на обслужване.
Маркетинг отделът на "Риъл Адванс" ООД ежедневно прави проучвания и следи за световните тенденции и нагласи на потребителите. Рекламата се осъществява в сайтове и платформи с доказала се през годината резултатност и същевременно непрестанно търсим и все по-нови възможности за привличане на туристи с цел постигане на максимална заетост на обектите. Силна страна на отдела са високата ефективност и директният маркетинг.
Други дейности, осъществявани от мениджърите на Риъл адванс ООД, свързани с цялостното управление на комплексите:
  • Изготвяне на подробен бюджет за дейността и проследяване на изпълнението му;
  • Изготвяне на краткосрочна и дългосрочна стратегия за развитие;
  • Цялостен контрол над персонал, подизпълнители и всички видове дейности, извършвани на територията на комплекса;
  • Подробна финансово – счетоводна документация и досие на обектите;
  • Навременна отчетност и анализ на дейността и постигнатите резултати.
  • Важен акцент в управлението е специалното отношение към туристите и тяхното обслужване на място. След целогодишното приемане и обработване на резервации идва ред на посрещането на гостите. Екипът ни е на разположение при всяка възникнала ситуация и се включва активно с информираност и съдействие до разрешаването й.

  • Гостите ни се радват на комфорт, внимание и грижа. За тях "Риъл Адванс" ООД е символ за качество, уют, инвестиция в семейни спомени и незабравими преживявания!

    За инвеститорите ние сме стабилен и дългогодишен доказано доверен партньор!

Ще се радваме да бъдем от полза със съвети и помощ.

Свържете се с нас